Poznato zbog čega je propao Falcaov povratak u Atletico

Martinez zakočio dolazak Falcaa u Madrid

Poznato zbog čega je propao Falcaov povratak u Atletico

Endin Čaušević

Kolumbijski napadač Radamel Falcao sinoć je bio na korak od povratka u Atletico Madrid.

Falcao je jučer cijeli dan boravio u Madridu dok je njegov agent pregovarao o povratku na Vicente Calderon. Kolumbijac je bio na korak od povratka u Atletico Madrid, ali je njegov transfer propao zbog njegovog kolege iz reprezentacije Jacksona Martineza.

Naime, Martinez je jučer dobio bogatu ponudu iz Kine, ali je u zadnji trenutak odlučio da ostane u Madridu što je spriječilo Falcaa da se vrati u svoj nekadašnji klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kolumbijac je pred početak ove sezone stigao u Chelsea na jednogodišnju posudbi iz Monaca, ali se dosta muči sa povredama i lošom formom. Dok je njegov saigrač iz reprezentacije u Atletico stigao na ljeto iz Porta za 25 miliona funti, ali također ima problema sa lošom formom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi