Poznato zbog čega Ziljkić danas nije igrao na Tušnju

Borac poražen od Tuzla Cityja

Poznato zbog čega Ziljkić danas nije igrao na Tušnju · Saznajemo

E. Čaušević

Borac je danas poražen u gostima na Tušnju od Tuzla Cityja sa 2:0 u meču 19. kola Premijer lige BiH.

U posljednjem kolu jesenjeg dijela prvenstva Borac je ponovo razočarao svoje navijače jer je Tuzla City uspio po teškom terenu da dođe do pobjede i vrijedna tri boda.

Vlado Jagodić danas nije mogao da računa na svog ponajboljeg igrača Almedina Ziljkića koji je putem Instagrama pokazao da preko TV ekrana prati meč na Tušnju.

No, kako saznaje SportSport.ba Ziljkić je bio primoran zbog lakše povrede da propusti današnju utakmicu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naime, Ziljkić zbog rupture lista nije igrao protiv Tuzla Cityja i očekuje ga oko desetak dana mirovanja.

Ziljkić je u dosadašnjem dijelu sezone Premijer lige odigrao 17 mečeva za Borac i upisao je šest golova i šest asistencija.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi