Pozvan Izet Hajrović

Kolašinac i Zec van stroja

Pozvan Izet Hajrović

Adnan Beganović

Fudbaler Werdera, koji trenutno igra na posudbi u Eibaru, Izet Hajrović, dobio je poziv od selektora našeg nacionalnog tima Mehmeda Baždarevića.

"Od početka priprema selektor Baždarević i njegov stručni štab su se suočili sa neizvjesnošću oko nastupa pojedinih igrača, zbog povreda sa kojima su stigli iz svojih klubova. S obzirom na trenutni zdravstveni bilten selektor je odlučio da danas pošalje poziv Izetu Hajroviću.

Medicinski tim je učinio sve da se oporave povrijeđeni Ermin Zec i Sead Kolašinac, a sinoć nakon treninga na probleme sa Ahilovom tetivom se žalio i Tino Sušić. Jutros, nakon konsultacija odlučeno je da  se na njih ipak neće moći računati za utakmice sa Velsom i Kiprom te se očekuje dolazak Izeta Hajrovića koji je i bio na ranije objavljenom spisku igrača", navodi se na službenoj stranici Fudbalskog saveza BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.