Prandelli dao otkaz u Valenciji?

Nakon samo dva mjeseca

Prandelli dao otkaz u Valenciji?

Italijanski stručnjak Cesare Prandelli dao je otkaz na klupi Valencije, prenose španski mediji.

Iako ova informacija još uvijek nije zvanično potvrđena, španski mediji navode da su trenutno u toku pregovori između Valencije i Prandellija oko uslova raskida ugovora.

Podsjetimo da je Prandelli Valenciju preuzeo početkom novembra mjeseca, prije sedmog kola La Lige. Slavna ekipa sa Mestalle je od tada upisala samo dvije pobjede te se trenutno nalaze tek na 17 mjestu sa jednakim brojem bodova kao i Sporting Gijon, ekipa koja se nalazi u opasnoj zoni.

Šišmiši su na posljednjih pet mečeva osvojili samo dva boda, a španski mediji navode da je razlog zbog kojeg je Prandelli dao otkaz neslaganje sa fudbalerima ovog tima i loša atmosfera u svlačionici.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo da je Prandelli 9. decembra poručio da svi koji neće dati 100 posto od sebe mogu da napuste i klub i već je tada bilo jasno da u Valenciji nešto ne funkcioniše. Očekuje se da će otkaz biti ozvaničen u narednim danima.

Podsjetimo da je Prandelli prije Valencije, između ostalog, vodio Parmu, Romu, Fiorentinu i reprezentaciju Italije s kojom je igrao finae Eura 2012.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije