Prandelli: Roma će osvojiti Scudetto

Italijanski stručnjak očekuje da se Juve vrati u vrh

Prandelli: Roma će osvojiti Scudetto

Endin Čaušević

Nekadašnji selektor Italije Cesare Prandelli izjavio je da Roma ove sezone ima pravu ekipu za osvajanje Scudetta.

Roma je sinoć na gostovanju savladala Fiorentinu (2:1) i preuzela vrh tabele. Prandelli je danas kazao da su igrači rimske ekipe pokazali da imaju najbolje šanse da na kraju osvoje titulu Serije A.

„Roma je odigrala hrabro prvo poluvrijeme i to im se isplatilo. Potvrdili su da su odlična ekipa i da polako ulaze u formu. Oni su u najboljoj poziciji da osvoje Scudetto“, rekao je Prandelli.

Italijanski stručnjak je dodao da očekuje da će se Juventus vratiti u borbu za titulu i da će ovo biti jedna od najinteresantnijih sezona u posljednjih desetak godina.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.