Garcia: Džeko nam je od neprocjenjivog značaja

Bh. reprezentativac nije briljirao, ali ima podršku

Garcia: Džeko nam je od neprocjenjivog značaja

Roma je jučerašnjom pobjedom protiv Fiorentine (2:1) zasjela na prvo mjesto na tabeli Serije A.

U timu Rudija Garcije su se našla i dva bh. reprezentativca - Miralem Pjanić i Edin Džeko.

Za razliku od Pjanića, koji je upisao novu asistenciju, Džeko je odigrao još jedan meč u kojem se nije upisivao u strijelce, ali je svoju nešto lošiju partiju u napadu nadomjestio velikom borbenošću.

"Edin Džeko je od neprocjenjivog značaja za naš tim, a tako je bilo i u Firenci. Na njegov nastup je uticalo i to kako se utakmica razvijala. Džeko se mučio i borio za ekipu, a u budućnosti će se ekipa boriti za njega", rekao je Garcia.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjećamo, Roma je protiv Fiorentine povela već u 7. minuti preko Salaha, da bi na 2:0 povisio Gervinho u 34. minuti. Taj rezultat je bio aktuelan sve do četvrte minute sudijske nadoknade, kada je Babacar utješnim pogotkom postavio konačan rezultat utakmice.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.