Prava ludnica u svlačionici Zrinjskog nakon velike pobjede

Plemići slavili u Bijeljini

Prava ludnica u svlačionici Zrinjskog nakon velike pobjede

Zrinjski je danas u Bijeljini slavio protiv domaćeg Radnika u susretu 6. kola Lige za prvaka Bosne i Hercegovine.

Mostarci su nakon preokreta slavili u Bijeljini rezultatom 2:1, a budući da je direktni konkurent Željezničar kiksao u Krupi, ovaj trijumf je Plemiće dodatno primakao tituli.

Nakon utakmice uslijedilo je veliko slavlje u svlačionici, uz pjesmu: "Hej Zrinjski, ko nam brani, da bude sve k'o lani..."

Pogledajte...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sanjin
A seljakluka mati draga prvaka i govana 1000 navijaca
7 26
Benjamingst
Kad gledam nasu Ligu ba TV-u dobijem utisak da se radi o amaterskoj ligi.... Stadion u Bijeljini ruzan... stadion u Mostaru odron u raspadu je, Krupa stadion za treninga, Slobode TZ izgleda na krezavi stadion.... Zeljo okay, Celik okay, Sarajevo okay.... sve ostalo je na nivou 6 lige Njemacke....
3 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi