Praznik nogometa u Hasan Polju: FK Seona uručen pehar za prvaka Druge lige Sjever

Prelijep ambijent u prijateljskom meču

Praznik nogometa u Hasan Polju: FK Seona uručen pehar za prvaka Druge lige Sjever

S. Mlaćo, foto: E. Dindić

Praznik nogometa danas je u Hasan Polju kod Srebrenika. FK Seona, prvak Druga liga FBiH Sjever, danas je ugostio tuzlansku Slobodu.

Pred punim tribinama sve je bilo praznično, a atmosferu su dodatno uljepšali navijači Slobode popularne Fukare.

Bio je to pravi nogometni dekor, a uoči meča FK Seona je uručen pobjednički pehar za prošlu sezonu Druge lige Sjever i medalje.

Uz ovacije sa tribina šampioni iz Seone primali su medalju po medalju, a prvi čovjek kluba Fahrudin Selimović završio je u zraku, na rukama nogometaša i trenera.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Meč u Hasan polju pratio je i načelnik Srebrenika Nihad Omerović koji je čestitao FK Seona na uspjehu, te zadovoljstvo zbog novih projekata koje spremaju u ovom klubu.

I sam Omerović izmamio je aplauze.

Top Komentari

SilverTownBoys1333
Mlaco Mlaco... ako nije Seona... onda je Buducnost... napisi nekad clanak o Gracanici, Zvijezdi, Gradini...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi