Prce nakon meča

Prce: Daćemo sve od sebe protiv Austrije, pa šta bude

Edmir Škorić

Bh. rukometaši večeras su poraženi od Španije u Skenderiji, ali ostali su u igri za plasman na Evropsko prvenstvo.

Iako su naši igrači dali sve od sebe, nije bilo dovoljno da se dobije Španija, koja je opravdala ulogu favorita, a nas u Beču čeka meč odluke.

"Nismo bili dobri, posebno u odbrani, gdje smo inače dobri. Imali smo par nekih izlijetanja, ali nije bilo kako smo se dogoorili. Sve u svemu, Španci su bili bolji i čestitam im. Morali smo dobiti utakmicu, ali dobro, opet Austrija odlučuje. Dat ćemo sve od sebe, pa kako bude", kazao je Prce za SportSport.ba.

U subotu će bh. rukometaši gostovati Austriji i treba im pobjeda od najmanje dva razlike za plasman na EP u Hrvatskoj naredne godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi