Prce: Držali smo Dance u neizvjesnosti, publika je uživala

Iskusni rukometaš nakon utakmice

Prce: Držali smo Dance u neizvjesnosti, publika je uživala

Edmir Škorić

Iskusni bh. rukometaš Nikola Prce nije razočaran zbog poraza od Danske. Smatra da je pružen veliki otpor svjetskom i evropskom viceprvaku.

Podsjećamo, rukometaši su u tuzlanskom Mejdanu odigrali sjajnu utakmicu, a na kraju su poraženi sa dva razlike od rukometne velesile kao što je Danska.

“Mislim da smo 40 minuta igrali dobro, pogotovo odbranu, dok je napad je malo štekao, no to je logično kada igrate protiv jedne Danske. Ja sam bio u lošoj formi ove dvije utakmice, ali otvorili smo dobro kvalifikacije”, rekao je Prce poslije utakice, dodavši:

“Prva neka važnija utakmica da smo igrali s Perićem na srednjem veznom i sigurno da nam je Karačić nedostajao. Držali smo Dansku u neizvjesnosti, publika je mogla da uživa”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.