PSve dalje od osmine finala

Prce: Ekipa nije kriva, neodgovrnost pojedinaca je presudila

Iskusni Nikola Prce razočaran je stigao pred bosanskohercegovačke novinare nakon poraza od Makedonije, a lijevi bek našeg nacionalnog tima smatra za poraz nije kriva ekipa nego neodgovornost pojedinca.

"Slično kao i protiv Austrije. Danas smo se mnogo više borili, imali smo utakmicu do samog kraja. Kod 18:18 smo imali napad sa dva igrača više, izgubili smo neodgovornoću i lošim akcijama u ključnim trenucima.

"Ne znam, prvi put se pojavila neodgovornost u igri i to nas je koštalo. Mislim da nije kriva ekipa, danas smo izgubili zbog neodgovornosti pojedinaca. Moramo biti ljuti jer bili smo blizu, no ovako ne može", dodao je Prce.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.