Prce: Noga je odlično, nastup na SP nije upitan

Rukometni reprezentativac BiH

Prce: Noga je odlično, nastup na SP nije upitan

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovina odigrala je u Kataru tri pripremne utakmice uoči nastupa na Svjetskom prvenstvu koje počinje 15. januara.

Dosadašnjim dijelom priprema zadovoljan je i Nikola Prce, koji je istakao da bi do početka prvenstva trebao biti potpuno spreman.

"Jako smo zadovoljni dosadašnjim pripremama. U odigranim utakmicama vidjeli smo gdje najviše griješimo i sada trebao to popraviti. Što se tiče mene, noga je puno bolje i počeo sam raditi u punom kapacitetu. Do početka prvenstva to će biti sasvim dobro", kazao je Prce, a potom nastavio:

"Jučer sam u igru ušao samo na dva penala, tako da nisam faktički ni igrao toliko. Nakon današnjeg treninga vidjelo se da noga zaista dobro reagira na napore i ako ostane ovako moj nastup na Svjetskom prvenstvu nije upitan", zaključio je Prce. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.