Prcić karijeru nastavlja u Segundi

Višak u Levanteu

Prcić karijeru nastavlja u Segundi

A. Čaušević

Sanjin Prcić je višak u Levanteu i čeka ga novi odlazak iz ovog kluba nakon što je proljetos boravio na posudbi u Strasbourgu.

Prcić bi prema pisanju španskih medija karijeru mogao nastaviti u Real Zaragozi koja se takmiči u Segundi.

Ovaj 25-godišnjak se savršeno uklapa u profil igrača kakav je potreban Zaragozi nakon što je prvi izbor Peru Nolaskoain završio u Deportivu iz La Corune.

Do kraja prijelaznog roka u Španiji je ostalo sedam dana, a činjenica da Prcić nije u planovima Paca Lopeza bi trebala ubrzati stvari.

Prcić je prošle sezone upisao deset nastupa za Levante, tokom zimskog januara je posuđen Strasbourgu s kojim je osvojio Liga kup Francuske.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ljetos se vratio u Španiju, međutim Lopez nije promijenio mišljenje što znači da povremenog bh. reprezentativca čeka novi odlazak.

Kao moguća destinacija spominjala se Bologna, ali čini se da je najizvesniji prelazak u Zaragozu koja je u prvom kolu nove sezone s 2:0 pobijedila Tenerife.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi