Prcić pružio solidnu partiju

Prcić: Španija je iskoristila naše greške

Mlada nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine ubjedljivo je poražena od Španije, a jedan o rijetkih u našim redovima koji je pružio solidnu partiju bio je Sanjin Prcić.

Nakon susreta razgovorali smo s Prcićem koji je našu igru u prvih pola sata okarakterisao kao solidnu.

"Dobro smo otvorili utakmicu, igrali smo dobro prvih pola sata. Nakon toga smo malo pali, što je Španija znala iskoristiti", za SportSport.ba je izjavio Prcić.

"Žao nam je zbog ubjedljivog poraza, ali ipak radi se o Španiji, koja je jedna od najboljih svjetskih selekcija. Mislim da je sudija bio malo naklonjen gostima, ali ne smijemo se vaditi na njegove odluke", dodao je mladi bh. reprezentativac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.