Pred nama je nova era PSG-a: Prvi susret Mbappea i Neymara
EPA

Pakleni dvojac zajedno na treningu

Pred nama je nova era PSG-a: Prvi susret Mbappea i Neymara

Eldar Ganibegović

PSG je ovog ljeta odradio dva senzacionala transfera kada su u svoje redove najprije doveli Neymara, a nedugo zatim i Kyliana Mbappea.

Naravno, svi podjednako jedva čekamo da ovaj dvojac zajedno sa Cavanijem gledamo u vrhu napada francuskog giganta.

Nakon reprezentativne pauze, igrači su se vratili u svoje klubove, pa su tako danas po prvi put Neymar i Mbappe trenirali zajedno.

Prvi susret Neymara i Mbappea je zanimao mnoge. Naime, igrači su se srdačno pozdravili , zagrlili i nakratko popričali, prije nego li je trener Unai Emery započeo trening.

"Moja je želja zabiti mnogo pogodaka i pomoći Neymaru da osvoji Zlatnu loptu. Bio bih jako sretan kada bih to mogao napraviti za njega", rekao je Mbappe nakon prvog treninga.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi