Pred premijerligašima su danas posljednji izazovi pred nastavak sezone

Zakazane provjere

Pred premijerligašima su danas posljednji izazovi pred nastavak sezone

Samir Mlaćo
Bliži se nastavak Premijer lige naše zemlje.

Premijerligaši će danas odigrati generalke, te tako obaviti posljednju pripremu pred nove izazove u elitnom rangu bh. fudbala.

Neki su već odradili taj posao. Borac je jučer poražen od Sloge iz Doboja 1:0, dok je Željezničar u četvrtak savladao NK Iskra sa 5:0.

Danas od 13 sati igraju Sloboda i Radnik iz Bijeljine, te FK Rudar Prijedor i Sloboda Novi Grad, sat kasnije počinje duel Leotara i Zrinjskog, dok je od 14:30 sati planiran duel Širokog Brijega i Tomislava.

U istom terminu igraju i OFK Gradina – FK Tuzla City, te FK Velež – HŠK Posušje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Sarajevo će na Butmiru u susretu zatvorenom za javnost ugostiti FK Goražde, a susret se također igra od 14:30 sati.

 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi