Pred Raulom je velika karijera: Ono što radi kao trener je nevjerovatno

Oduševio mnoge

Pred Raulom je velika karijera: Ono što radi kao trener je nevjerovatno

Endin Čaušević

Legendarni napadač Real Madrida, Raul Gonzalez, nedavno je izabran za novog trenera juniorskog tima kraljevskog kluba.

Raul je odlučio da se nakon završetka karijere želi baviti trenerskim poslom i sada mu to ide bolje nego što je bilo ko mogao da zamisli. On je prvo trenirao pionire Reala, a sada je u juniorskom timu ovog kluba.

Čak su i u Real Madridu priznali da nisu očekivali tako dobre rezultate od Raula jer je on tek na početku svoje trenerske karijere. Ipak, on je uspio da ih ostavi bez teksta.

Naime, dok je bio na klupi pionirskog tima na 24 utakmice njegova ekipa ostvarila je 22 pobjede i osvojila čak 68 bodova. Otkako je preuzeo juniorski tim na 26 utakmica ima čak 23 pobjede i osvojena 72 boda. Naravno, njegovi timovi nisu upisali nijedan poraz što je zaista impresivno.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi