"Prednost Španaca nije nedostižna"

Izviđač u subotu dočekuje ekipu Portlanda

"Prednost Španaca nije nedostižna"

U subotu, s početkom u 16 sati, u Gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom igra se uzvratna utakmica osmine finala Kupa pobjednika kupova u rukometu."“Skautima" u goste dolazi ekipa Amaya Sport San Antonio iz španjolske Pamplone, koja je u prvom susretu slavila s 36:29.

"Smatramo da prednost od 7 pogodaka nije nedostižna. Ne smijemo ponoviti pogreške iz prve utakmice. Moji su igrači toga svjesni. Nametnut ćemo visok ritam igre i pred punim tribinama očekujem prolaz dalje",  izjavio je trener Ljubušaka Zdenko Grbavac.

Vratar Izviđača Benjamin Burić također je izrazio optimizam za subotnju utakmicu, kazavši kako vjeruje da će, uz pomoć publike, njegova ekipa nadoknaditi razliku te se plasirati u četvrtfinale.

"Nadam se da ću svojim obranama podići samopouzdanje suigrača, te da ćemo se, uz pomoć publike, na koncu radovati", kazao je Burić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.