Trener Zvijezde 09 ljut nakon poraza: "Ko hoće da vidi, vidi!"

Press konferencija nakon utakmice

Trener Zvijezde 09 ljut nakon poraza: "Ko hoće da vidi, vidi!"

Eldar Ganibegović

Rezultatom 2:0 danas je Posušje bilo bolje od Zvijezde 09 u 19. kolu WWin lige BiH. Nakon utakmice je održana press konferencija. 

Trener Zvijezde 09, Predrag Marić, čestitao je domaćima na pobjedi, ali očito su mu neke stvari smetale. Da se naslutiti da misli na suđenje.

"Kao što sam i rekao za TV Arenu, sada ću isto da ponovim. Čestitam Posušju na pobjedi i čestitam treneru, kao što sam čestitao i momcima Posušja u svlačionici. Sve ostalo ne bih želio da komentarišem. Ko hoće da vidi hoće, ko neće ne mora. Ivzinjavam se, ali više nemam komentara", rekao je Marić.

Podsjetimo, Zvijezda 09 je pred kraj utakmice tražila penal, no sudija Gigović se nije oglasio.

"Čestitke da proslijedim momcima. Oni su najzaslužniji za danas što smo pobijedili. Kolegi bih poželio mnogo sreće u nastavku prvenstva. Nije to ta Zvijezda iz prvog dijela. Želim im svu sreću.

Što se tiče same utakmice, prvo poluvrijeme dosta dobro s naše strane. Kontrolisali smo igru, zabili gol, imali smo dvije-tri situacije za 2:0.

Oglasi

Drugo poluvrijeme nam se uvukla neka nervoza. Imali smo dva-tri kriva pasa i sami smo sebi zakuhali to, ali bez obzira na te stvari opet nam Zvijezda nije stvorila jednu-dvije poluprilike.

Zabili smo gol, raduje nas dvije utakmice bez primljenog gola. Ja kao trener sam svjestan da drugo poluvrijeme nije bilo onako kako bismo mi voljeli. To je sasvim razumljivo, sami je početak prvenstva, još su noge teške. Teren nije taj koji bih ja volio, ali najbitnije da smo uzel itri boda. Idemo se pripremati za Tuzla City", rekao je Ćorić, trener Posušja.

Luka Lučić dao svoj komentar

Za SportSport je nakon utakmice govorio Luka Lučić, dečko koji je postigao prvi pogodak na današnjoj utakmici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Zaslužena pobjeda protiv jako neugodne Zvijezde. Bez obzira na njihovu poziciju na tabeli, nezgodna ekipa. Mislim da smo danas zaslužili i da smo to pokazali na terenu", rekao je pa najavio gostovanje Cityju:

"Idemo korak po korak, da se odmorimo i gledamo šta će biti za ovu narednu utakmicu u Tuzli. Ova pobjeda nam je podstrek. Svaku utakmicu idemo na pobjedu pa tako i ovu u Tuzli."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi