Predrag Mijatović: Bale je prevršio svaku mjeru, ovo je njegova posljednja šansa
Posljednja šansa za Balea

U Realu su nezadovoljni igrama Velšanina

Predrag Mijatović: Bale je prevršio svaku mjeru, ovo je njegova posljednja šansa

S. Pašalić

Real Madrid večeras igra prvu utakmicu polufinala kupa protiv Barcelone.

Pred večerašnju utakmicu El Clasica legenda Reala i bivši sportski direktor Predrag Mijatović dao je intervju za španski AS u kojem je izjavio kako će utakmica protiv Barcelone biti posljednja šansa za Garetha Balea.

Posljednji nastupi Balea su kod navijača stvorili nezadovoljstvo zbog kojeg bi se mogli pojaviti novi problemi u klubu iz Madrida.

"Bale ima velikih problema u igri, ako ga Solari stavi da igra od prve minute to će biti njegova posljednja šansa. Svima nam je dosta njega i on je prevršio svaku mjeru", rekao je Mijatović.

On je zatim prokomentarisao i Barcelonu i njihovog najboljeg igrača Lionela Messija.

"Barcelona ima veoma snažan napad, ali mi moramo pokušati napraviti dobar rezultat, iako i pored toga Barcelona može pobijediti i na Santiago Bernabeu. Messi je ključan igrač i on najbolje poznaje sebe. Ako bude mogao igrati on će to i reći treneru, a ako ne bude spreman mislim da se neće dovoditi u opasnu situaciju da rizikuje i da počne meč nespreman", zaključio je Mijatović.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi