Predrag Mijatović se vraća u Real Madrid?

Želi ga Florentino Perez

Predrag Mijatović se vraća u Real Madrid?

Pregrad Mijatović, legendarni jugoslovenski fudbaler i nekadašnji napadač Real Madrida, mogao bi se vratiti na Santiago Bernabeu.

Španski mediji su objavili informaciju da Florentino Perez ima namjeru da Predrag Mijatović ponovo postane sportski direktor Real Madrida, a među kandidatima za upražnjeno mjesto je još Fernando Hierro. 

Mijatović je kao sportski direktor Real Madrida radio u periodu između 2006. i 2009. godine kada je na čelu 'kraljevskog kluba' bio Ramon Calderon. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tokom igračke karijere Mijatović je nastupao tri sezone za Real Madrid i navijačima je ostao upamćen jer je 1998. godine u finalu Lige prvaka protiv Juventusa donio svom timu prvu titulu prvaka Evrope poslije 32 godine. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije