Predrag Rajković odlazi u Milan?

Proglašen najboljim golmanom SP U-20

Predrag Rajković odlazi u Milan?

Predrag Rajković bi ovog ljeta veoma lako mogao promijeniti klub, a posljednji koji se dovodi u vezu sa odličnim golmanom je AC Milan.

Za Rajkovića se interesuju brojni klubovi poput Bruggea i Steaue, ali bi sigurno ponuda iz Milana bila najatraktivnija za Crvenu zvezdu, koja bi u tom slučaju vrlo vjerovatno pristala na prodaju.

Spominje se da bi Milan za ovog 19-godišnjeg golmana mogao ponuditi između 3 i 3,5 miliona eura.

Podsjećamo, Rajković je proglašen najboljim golmanom Svjetskog prvenstva za igrače do 20 godina, na kojem se sa svojom reprezentacijom okitio zlatnom medaljom.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.