Junak Slobode nakon derbija: Realan rezultat, drago mi je zbog gola

Predragović poslije Tuzla Cityja

Junak Slobode nakon derbija: Realan rezultat, drago mi je zbog gola

E. Ganibegović

Sloboda i Tuzla City remizirali su danas 1:1 u 20. kolu Premijer lige BiH.

Predragović je doveo Slobodu u vodstvo u 36. minuti efektnim pogotkom s vrha kaznenog prostora Tuzla Cityja, da bi izjednačenje gradskom rivalu u 49. minuti donio Mehanović.

Poslije utakmice Predragović nije krio oduševljenje zbog gola, ali, iako kaže da je rezultat realan, ne može se a ne primijetiti na njemu da žali zbog izgubljena dva boda.

"Mislim da je bila jedna teška utakmica po jako teškom terenu. Odigrali smo odlično prvo poluvrijeme, ali nažalost u drugom poluvremenu smo primili odmah gol što nas je malo dekoncentrisalo. Dobro, mislim da je to i realan rezultat. Što se tiče gola, naravno drago mi je što sam postigao gol na početku druge polusezone i nadam se da će ih biti još", rekao je Predragović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda je tako osvojila 25. bod i nalazi se na sedmoj poziciji. U narednom kolu Sloboda ide u Posušje.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi