Predsjednik Barcelone nakon bruke i sramote: Navijači, izvinite!
Foto - EPA

Bartomeu se oglasio

Predsjednik Barcelone nakon bruke i sramote: Navijači, izvinite!

Midhat Šljivak

Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu izvinio se navijačima katalonskog kluba nakon bruke i sramote protiv Bayerna.

Katalonski tim je ponižen sa 8:2, a nakon meča se oglasio predsjednik Bartomeu i uputio je izvinjenje navijačima:

"Navijači, izvinite", poručio je Bartomeu i dodao je:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nismo opravdali očekivanja. Pique je u pravu da je ovo katastrofa. Od sada ćemo donositi drugačije odluke, neke sam imao na umu i prije utakmice i ostvarit ćemo ih u narednim danima", rekao je predsjednik Barcelone nakon meča.

Ovo je najveći poraz Barcelone sa šest golova razlike od 1951. godine.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Bayern je to djete drago. Nek su vas satrali samo zbog onog furanja Mesijevog gola i padanja Boatenga na guzicu. Pa šta! Nije se moglo disati od Barselonovaca na svakoj objavi Bayernovih administratora oni ko fol onaj Mesijev gol. Šta je onda ovo? Bruka i sramota!!
11 6
JointUnion87
Daj sam sebi otkaz, nesposobni debilu. Uništio si Barcelonu.
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti