Predsjednik Brescije tvrdi da njegov ključni igrač vrijedi čak 300 miliona eura

Pretjerao je

Predsjednik Brescije tvrdi da njegov ključni igrač vrijedi čak 300 miliona eura

Edmir Škorić

Predsjednik Brescie Massimo Cellino izuzetno cijeni talentovanog Sandra Tonalija, kojeg želi dugoročno zadržati, ali to će biti jako teško.

Veliki broj klubova prati Tonalija, za kojeg kažu da je novi Andrea Pirlo, a prije svih žele ga Juventus, Milan i Inter.

Cellino, prvi čovjek Brescie, ima želju da zadrži talentovanog veznjaka koji ima 19 godina. On smatra da bi Tonali trebao potpisati dugoročni ugovor sa Bresciom te da će, ako ode u veliki klub, možda sjediti na klupi.

Cellino tvrdi da Tonali vrijedi 300 miliona eura, naglašavajući da ga ne želi prodati, ali igrača zanima igranje na velikoj sceni i stoga je teško očekivati da ostane.

Top Komentari

Red
vrijedi samo u tvojoj blentavoj glavi
0 3
Emir
Vrijedi 300 miliona ali pesosa ili pak srpskih dinara.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti