Predsjednik Donjeg Srema najavio prelazak Krunića u Gent

Bh. kolonija u Belgiji postaje bogatija za još jednog člana?

Predsjednik Donjeg Srema najavio prelazak Krunića u Gent

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Rade Krunić bio je nadomak belgijskog Genta za koji nastupa Ervin Zukanović, kao i mladi golman Kenan Pirić koji je trenutno u mladom timu ovog belgijskog kluba. 

Iako su belgijski mediji izvjestili da Krunić nije prošao ljekarski pregled, predsjednik njegovog aktualnog kluba, Donjeg Srema – Milan Aleksić te je navode negirao.

„Krunić je živ i zdrav. Problem smo mi iz Donjeg Srema a ne naš igrač. Mi zatežemo oko sume za obeštećenje pa su pregovori malo zastali. Kao što gospodin iz Genta, koji je napravio novi stadion od 90 miliona eura, vodi računa o svakom euru, tako se i mi ponašamo,“ izjavio je Aleksić, te dodao:

„I dalje pregovaramo i čak vjerujem da ćemo postići dogovor. Ali, da ne prejudiciramo stvari, da sačekamo još nekoliko dana.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti