Predsjednik Ronaldo častio igrače: Nije ni čudo što ga svi vole
Foto - EPA

Motivisao ih za nastavak sezone

Predsjednik Ronaldo častio igrače: Nije ni čudo što ga svi vole

M. Šljivak

Legendarni Luiz Ronaldo većinski je vlasnik španskog Valladolida.

Jedan od najboljih napadača svih vremena konstantno je uz ekipu i velika im je podrška u borbi za opstanak.

Tim sa Jose Zorrilla stadiona na dobrom je putu da i naredne sezone igra u La Ligu. Opasna zona je daleko sedam bodova, a kako bi dodatno ohrabrio igrače pred nastavak sezone, Ronaldo je odlučio da ih počasti.

Tako je legendarni Brazilac svakom igraču poklonio novi iPhone, te im je poklonio putovanje i odmor na otoku Formentera.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ronaldo je na taj način dao dodatni motiv igračima svog tima da što bolje odigraju završni dio sezone u kojem će sasvim sigurno imati još dosta izazova.

Nema dileme da će igrači ovakav gest znati da cijene i nije nikakvo čudo što je među fudbalerima Valladolida predsjednik Ronaldo omiljen.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi