Predsjednik UEFA-e doputovao u Sarajevo
Foto: nfsbih.ba

Čeferina dočekali predstavnici Nogometnog saveza BiH

Predsjednik UEFA-e doputovao u Sarajevo

Predsjednik UEFA-e Aleksander Čeferin je, u društvu direktora za nacionalne asocijacije Zorana Lakovića i šefa kabineta predsjednika UEFA-e Luke Zajca, doputovao u Sarajevo.

Čeferin je u Sarajevo stigao kako bi posjetio Nogometni savez BiH, ali i Predsjedništvo BiH, te Vijeće ministara naše zemlje.

Prvog čovjeka UEFA-e je na sarajevskom aerodromu dočekala delegacija N/FSBiH, a povodom njegovog dolaska sutra u 11:45 sati će, također na sarajevskom aerodrom, biti upriličena press konferencija.

"Izuzetno nam je drago i počašćeni smo posjetom gospodina Čeferina Bosni i Hercegovini i našem Savezu. Puno je tema o kojima želimo razgovarati, a jedna od njih je svakako i budući razvoj nogometa u BiH, te novi projekti i investicije za koje nam je neophodna podrška UEFA-e", poručio je predsjednik Nogometnog saveza BiH Elvedin Begić.

Top Komentari

Gari Garinča
došao u posjetu svojim glasačima
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi