Predsjednik velikana najavio istupanje iz lige: Ne želim više biti dio ovog cirkusa...

Čelni čovjek Spartaka pod emocijama

Predsjednik velikana najavio istupanje iz lige: Ne želim više biti dio ovog cirkusa...

M. Šljivak

Vlasnik ruskog velikana Spartaka iz Moskve, Leonid Fedun, najavio je istupanje ovog kluba iz Premier lige.

Fedun je iskazao veliko nezadovoljstvo zbog činjenice da su u 1. kolu nove sezone protiv njegovog kluba svirana dva penala iz kojih je Sochi došao do boda (2:2).

Nakon meča Fedun je kiptio od bijesa i najavio je istupanje iz lige.

"Sutra ću objaviti da istupamo iz lige! Da. Možete slobodno tako napisati. Ne želim više da budem dio ovog cirkusa u kojem se već sve zna, niti trošiti novac za to. Ako Spartak nije potreban, neće ga ni biti", poručio je Fedun.

Vidjet ćemo šta će se sutra desiti, ali sigurno da je Fedun malo i pod emocijama zbog svega što se desilo i teško je vjerovati da će svoje prijetnje na kraju i ostvariti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi