Predsjedništvo KS BiH za bolje dane

Danas u Sarajevu

Predsjedništvo KS BiH za bolje dane

Sjednica predsjedništva Košarkaškog saveza BiH danas će biti održana u Sarajevu, a imaće za cilj pokušaj da se pronađe način za izlazak iz teške situacije u kojoj se nalazi naša krovna kuća košarke.

Stanje u KS BiH odavno nije bilo gore. Kancelariji Saveza su zbog neplaćanja nedavno isključeni telefoni, a prema nekim zvaničnim informacijama dug iznosi oko 300.000 KM.

No, ta cifra se iz dana iz dan uvećava, a pred KS BiH je najteži period (ljeto) u kojem treba obezbijediti materijalna kako bi se muška selekcija što bolje i kvalitetnija pripremila za avgustovski baraž koji će imati za cilj plasman na «Eurobasket 2009», ali ne treba zaboraviti ni ostale selekcije (ženska, juniorske i kadetske) koje takođe imaju dosta obaveza upravo u predstojećem periodu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.