Predstavljamo kadete koji su ispisali historiju bh. fudbala

Predstavljamo kadete koji su ispisali historiju bh. fudbala

11. Stefan Kovač (Crvena zvezda)

Kadetska fudbalska reprezentacija BiH na čelu sa selektorom Sakibom Malkočevićem jutros je doputovala u Sarajevo nakon što je u nedjelju izborila plasman na Evropsko prvenstvo u Azerbejdžanu. 

Svoje mjesto na spisku selektora Sakiba Malkočevića je zauzeo i Stefan Kovač koji nastupa za Crvenu zvezdu.

Kovač je jedan od najtalentovanijih fudbalera u beogradskom klubu i svojim dolaskom u reprezentaciju BiH je dodatno ojačao konkurenciju u veznoj liniji. 

Ovaj Beograđanin koji je rođen 14. januara 1999. godine za reprezentaciju BiH je debitovao u septembru prošle godine i od tada je upisao 12 nastupa i pritom postigao jedan pogodak protiv Gruzije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi