Predstavljen logotip Evropskog prvenstva

Poljska i Ukrajina 2012

Predstavljen logotip Evropskog prvenstva

Bez uvrede prema ljepšem polu, o fudbalu smo do sada uglavnom razmišljali kao o muškom sportu, svijetu ratnika, strasti, znoja, snage, čvrstih startova i agresivnih individualaca. Ako baš hoćete i bijesnih mladića koji sa tribina viču jedan na drugog, a ponekad i mnogo više od toga.

Međutim, novi logotip i uvodni video Evropskog prvenstva koje će se 2012. godne održati u Poljskoj i Ukrajini fudbal uvodi u jedan sasvim novi svijet. “Diznijevski” svijet koji su “pravi muškarci” do sada gledali samo u crtićima svojih kćeri.

Izgleda da su modernom fudbalskom fanatiku dosadila dlakava prsa, te da je miris oznojene majice odlučio zamijeniti “Herbal spa” aromatičnom kupkom. Čini se da su kritičari u pravu i da je fudbal ušao u svoju metroseksualnu fazu.

Više o novim dešavanjima sa travnatih borilišta očekujte u novom izdanju “Oprah” talk-showa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.