Predstavnici hrvatskog naroda o novom Statutu

Danas se u hotelu Ero donose krucijalne odluke

Predstavnici hrvatskog naroda o novom Statutu

Adnan Beganović

Prije desetak dana na adresu Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine iz FIFA-e i UEFA-e stigao je prijedlog novog Statuta, a o istom će danas u Mostaru raspravljati predstavnici hrvatskog naroda koji se nalaze u FS BiH.

SportSport.ba saznaje da će se danas u Mostaru održati sastanak predstavnika hrvatskog naroda koji se nalaze u FS BiH, a na istom će se zauzeti stav o prijedlogu novog Statuta koji je prije nekoliko dana na adresu našeg saveza stigao od UEFA-e i FIFA-e.

Pored rasprave o novom Statutu na ovom sastanku koji se dobro skrivao svih ovih dana od bh. javnosti, raspravljat će se i o budućim kadrovima hrvatskog naroda za FS BiH.

Sastanak će se održati u Mostaru u hotelu Ero, a domaćin istog je Miro Ćorić.

Podsjetimo, iz UEFA-e i FIFA-e su najavili dolazak u Sarajevo 29. juna, kada bi se konačno trebale riješiti sve nesuglasice oko prijedloga novog Statuta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.