Pregovori u završnoj fazi: SMS pravi transfer života!

Lazio prodaje veznjaka u Pariz

Pregovori u završnoj fazi: SMS pravi transfer života!

E. Škorić

Srbijanski reprezentativac Sergej Milinković-Savić sve je bliže transferu iz snova.

Nakon što je odigrao sjajnu sezonu u Laziju, s kojim je osvojio i Kup, SMS bi mogao da napusti Rim i da krene put Pariza.

Kako su večeras objavili mediji u Srbiji, odnosno Blic, Lazio je prihvatio ponudu PSG-a koja iznosi 80 miliona eura i navodno se ovaj posao završava ubrzo.

Novi sportski direktor PSG-a Leonardo pratio je igrača još dok je radio na San Siru, no Milan nije bio u situaciji da ga kupi, pa je Brazilac odlučio da kao funkcioner Parižana krene po zvijezdu rimskog kluba.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Dvadesetčetverogodišnjak je bio na meti nekoliko velikana, ali sada je na pragu PSG-a. Ovaj igrač je u Lazio došao iz Genka 2015. godine za svega 18 miliona eura, a u dresu Lazija je postigao 31 gol na 162 meča.

O koliko kvalitetnom nogometašu je riječ, najbolje pokazuje i činjenica da je prošle sezone izabran za najboljeg veznjaka u Seriji A.

Top Komentari

Chupy
Ja il nemam pojma sta je igrac il je ovo sve otislo u k krasni?! Hajd da se prica o Ramosu, o Piqeu, o Icardiu, o Modricu, o Pjanicu, o itd itd itd Ovog igraca sam gledao 50 puta, on je meni sasvim prosjecan nogometas.
4 1
predator23
ne znam na koju foru su srpski igrači ovako (pre)cijenjeni. kao da su neki ku*ac u fudbalu. da li je to zbog rezultata u mlađim kategorijama?
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti