6

Komentari (6)

Ramoramo
20 miliona kad uzme lazio za njega neka se udara nogom u guzicu, pa i prosle godine je bio u realu za 150m Ma dajte, pjanic je za njega izmislio fudbal
Meeseeks
Drvosječa. Prosjek.
predator23
ne znam na koju foru su srpski igrači ovako (pre)cijenjeni. kao da su neki ku*ac u fudbalu. da li je to zbog rezultata u mlađim kategorijama?
nightcry
menađeri, rejting kroz historiju, zvezda, YU repka i YU veze; kao i kod Hrvata, koji su na sve to nadogradili post-YU Dinamo i CRO repku - mi smo k'o raspuštena pašćad, a to i zaslužujemo s obzirom koga slijedimo, i kakvu nam državu i društvo prave ti koje slijedimo, k'o pašćad. nema sporta, pa nema ni fudbala, ...otvori našu stranicu Olimpijskog Komiteta, a otvori bilo koju istu stranicu bilo koje druge ex-YU države - a "mi" organizovali olimpijadu !?! jebo te...
Chupy
Ja il nemam pojma sta je igrac il je ovo sve otislo u k krasni?! Hajd da se prica o Ramosu, o Piqeu, o Icardiu, o Modricu, o Pjanicu, o itd itd itd Ovog igraca sam gledao 50 puta, on je meni sasvim prosjecan nogometas.
rp50
I Modric je prosijecan igrac ali je lik uzeo zlatnu loptu,fudbal je cudo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.