Prekinut susret St. Pauli - Schalke

Glavni sudija pogođen plastičnom čašom piva

Prekinut susret St. Pauli - Schalke

Schalke je u gostima imao prednost od 2:0 protiv St. Paulija sve do 87. minute kada je glavni sudija susreta pogođen od strane domaćih navijača, te je utakmica prekinuta.

Gosti su poveli golom Raula u 26. minuti. Minimalnom prednošću Schalkea otišlo se na odmor, a u drugom dijelu utakmice dešavalo se mnogo zanimljivih stvari.

Prvo je Julian Draxler u 66. minuti udvostručio prednost Schalkea, a zatim su uslijedila dva crvena kartona igrača St. Paulija. Isključenje je prvo zaradio Jan-Philipp Kalla u 68., zatim Fin Bartles u 79. minuti.

Glavni sudija u 87. minuti je pogođen plastičnom čašom piva, nakon čega je obavio razgovor sa svojim pomoćnikom, te odlučio da prekine utakmicu. Sve će biti riješeno za zelenim stolom, a bez sumnje susret će biti regostrovan u korist Schalkea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.