10

Komentari (10)

bananko
E moj Amare...
Rekorderi
Neko kaže da je problem šiša, neko da je propuh u glavi ali je jedno sigurno, u situaciji u kakvoj je Željo, ovakvog A. Zeca pustiti je greška koja će nas skupo koštati na kraju.
GigantMostarski
Ovaj Zec je prevaziso premijer ligu bih
Ljacmu1
A "veliki stručnjak" Osim junior ga otpisao iz Želje :D
BobPaisley
...vole se Zenicani i Tuzlaci naguziti ovim skutorima to je cudo jedno...ne znam jesu li ikada neki bod otkinuli protiv njih?...vise vole da Zrinjski ili Siroki Brijeg osvoje titulu nego Sarajevo ili Zeljo...strasni kompleksi.
K79
Eto i jednim i drugim je najbitnije da Zrinski bude prvak a to što će ispasti iz lige nema veze, de drug saberi se malo svojim komentarom si upravo pokazao ko je kompleksas !
GigantMostarski
Prestani iskompleksirani, sta je vise s tim zrinjskim. Samo ti pises o njemu na ovoj stranici. Daj ga banaj neko kad je kmet pun nacionalizma
Robijas007
Koji si ti retard, nečuveno... pa debilu, mi predzadnji, masakrira nas tvoj pitarski sudija, navuče im oba gola, nama poništi, i ti pričaš takve gluposti? Saberi se i vrati se u komunu iz koje si se uhvatio noge!
RobijasZe
Hvala Bogu pa nisam otisao na utakmicu ! Nekako se bolje osjecam da razbijem casu gledajuci TV nego da nekog pogodim kikirikijem il' mobitelom. Pun mi ***** vise ovog sranja, 2x pucali na gol u 90 minuta, a ovaj ****** Grahovac mater jeb'o svaki kontakt skace na glavu...
GigantMostarski
Drug zelim vam puno srece bar za opstanak ove godine pa da iduce napokon nesto pozitivno bude. Treba odma sad planovenza buducnost radit jer Celik ne zasluzuje ovako los bit, nikako!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.