Prelazi 10.000 milja da gleda Mourinha protiv Chelseaja
Foto: EPA

Australac stiže na Stamford Bridge

Prelazi 10.000 milja da gleda Mourinha protiv Chelseaja

Midhat Šljivak

Jedan Australac odlučio se na zanimljiv potez, te će preći čak 10.000 milja kako bi pratio duel Chelseaja i Manchester Uniteda 22. oktobra.

Mourinho će se kao menadžer Uniteda prvi put vratiti na Stamford Bridge u devetom kolu kada će Plavci dočekati Crvene đavole, a očigledno veliki ljubitelj Mourinha ne štedi novac i vrijeme, te se odlučio kupiti kartu unaprijed za ovaj meč.

Ovo zadovoljstvo ga je koštalo 842 funte (oko 2000KM), jer je već rezervisao karte za avion i utakmicu, ali će moći svakako uživati.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi