Preljubnik Ryan ne kotira dobro kod vlastitog oca

Bez pozivnice za vjenčanje

Preljubnik Ryan ne kotira dobro kod vlastitog oca

Britanski Daily Star otkrio je da nedavno penzionisani Ryan Giggs nije dobrodošao gost na vjenčanju svog oca, zbog ne tako davnog grijeha iz prošlosti.

Giggs je 2011. godine imao avanturu sa suprugom svog brata Rhodrija, Natashom Giggs, i to je razlog zbog kojeg mu je otac zabranio dolazak na vjenčanje, ukoliko se ne odluči duboko pokajati za to što je uradio.

„Oženit ću se i bit će to mala ceremonija za užu porodicu. Rhodri će mi biti kum, a Ryan neće biti ni pozvan. Nije dobrodošao ukoliko se duboko ne pokaje za ono što je napravio,“ izjavio je Giggsov otac Wilson.

„Ne shvatam kako igrači mogu vjerovati takvom čovjeku nakon svega. On je varalica, nevjernik i lažov,“ govorio je Giggsov otac nakon što je Ryan izabran za privremenog trenera Uniteda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije