Bilbija sudi derbi u Banja Luci, Bandić u Mostaru

Službena lica za 30. kolo

Bilbija sudi derbi u Banja Luci, Bandić u Mostaru

H. Zilić

Ove sedmice igraju se utakmice vandrednog 30. kola Premijer lige BiH u fudbalu.

NFSBiH danas je odredio i službena lica za pomenute mečeve.

Sutra su na programu dva duela. Pravdu na meču Sarajevo - Sloboda dijelit će Ermin Sivac iz Zenice, pomoćnici će mu biti Musa, Dujmović, Gigović, dok će derbi od velikog rezultatskog značaja između Borca i Zrinjskog suditi Luka Bilbija iz Prijedora sa pomoćnicima Kačavendom, Novalićem i Mujićem.

U srijedu su na rasporedu četiri duela.

Meč veoma bitan u borbi za opstanak između Krupe i Radnika sudit će Admir Šehović iz Sarajeva, pomagat će mu Đozić, Čaušević, Musić, dok će pravdu na meču Olimpika i Mladosti dijeliti Zoran Grbić iz Prijedora, a na mjestu pomoćnika bit će Udovičić, Zelenika, Musa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Haris Kaljanac je dobio zadatak da sudi duel između Širokog Brijega i FK Tuzla City zajedno sa pomoćnicima Milićem, Kadićem i Peljtom, dok će duel starih rivala Veleža i Željezničara suditi Antoni Bandić iz Gruda, pomagat će mu Ibrišimbegović, Lazić, Petrović.

Pogledajte OVDJE sva službena lica 30. kola Premijer lige BiH.

Top Komentari

Uranija
Mediji bi se trebali pozabaviti i pisati članke vezane za sudijsku organizaciju NSBiH... trebali bi bar upitati zašto naš najbolji sudija sudi grčki derbi prije 7 dana a kod nas mu je maksimum da bude četvrti sudija... eto vi sa sportsporta bi trebali početi to raditi, imali bi veliku podršku nas navijača. Pozdrav
46 2
jesamnisam
HAHAHAHA PA BLIZE SUDIJA BANJALUCI, NEGO POLA IGRACA BORCA... JADAN LI SI SAVAZE!
31 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi