12

Komentari (12)

Culer
Ova lopta u autu vrati se levatima za onu ruku Martina.
BosanskaSvedska
Slabo topnici igrali ne bih im ni traktori pomogli!
DOKTOR_GAZ_
Poderaše ih, kao SIROMAH NAPOLITANKU..
user1703004785
Bravo za West Ham.
DOKTOR_GAZ_
Pricaju LONDON IS RED, igrali bi SUPER ligu, dok u STVARNOSTI Cristal Palace i West Ham ostre ĆUNU na njima..AR567AL=drugo ime za GENETSKE GUBITNIKE..bit ce svakakvih komentara, ali DOKTOR samo CINJENICE GOVORI..
topnik1980
Samo ti govori i kopiraj knjizevnike al sine ti si guzija i ostat ces hahahaaa
DOKTOR_GAZ_
Puno citam, sta cu..najlakse je biti nepismen kao ti i tebi slicni.."NULA EVROPSKIH TROFEJA", Mesa Selimovic, Dervis i Smrt..
Robijasi_It
Prosjecan tim guran od sudija i proslu i ovusezonu Bice za njih top ako zavrse medju prva 4 zapamtite...City ih uskoro prestare jer imaju 1 manje i bolju gol razliku vila tubdise i onda pocinju da ios vise padaju jer to je takav tim
Tutumaca
Pjesak je iza kuce idi igraj se
DOKTOR_GAZ_
AR567AL(lat.ARSEANALE)=BITI GUBITNIK U SVIJETU SPORTA..Mesa Selimovic, Tišine..
topnik1980
Evo supka hahahaah
Tutumaca
Koliko znam ovo je premier liga a to samo arsenal moze osvojit bez poraza
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.