Kazlagić sudi duel u Banja Luci, derbi kola pripao Bilbiji

Određena službena lica za 20. kolo Premijer lige BiH

Kazlagić sudi duel u Banja Luci, derbi kola pripao Bilbiji

H. Zilić

Nastavlja se Premijer liga BiH. Za vikend nas očekuju utakmice 20. kola, a pomenuto kolo bit će raspoređeno na tri dana, petak, subotu u nedjelju. Određena su i službena lica.

Kolo otvaraju u petak od 18 sati Borac i Široki Brijeg. Glavni sudija jednog od derbija kola bit će Mirza Kazlagić iz Cazina.

U subotu pratimo dva duela. Od 13 sati sastaju se Igman i Željezničar, a od 15 sati svoj meč igraju Sloga Doboj i Sloboda.

Duel u Konjicu sudit će Antoni Bandić iz Gruda, dok će pravdu meču u Modriči dijeliti Frano Jelić iz Širokog Brijega.

Kolo se zatvara sa tri meča u nedjelju.

Od 13 sati u Srebreniku će Tuzla City ugositi Velež, a glavni arbitar će biti Dragan Petrović iz Banja Luke.

Oglasi

U istom terminu veoma bitan susret u borbi za opstanak na stadionu u Mokri Dolac odigrat će Posušje i Leotar.

Glavni sudija u Posušju bit će Sabrija Topalović iz Zenice.

Konačno, posljednji duel 20. kola igra se u Mostaru na stadionu "Rođeni", gdje će Sarajevo biti domaćini ekipi Zrinjskog. To je ujedno i najveći derbi ovog kola, a pripao je Luki Bilbiji iz Prijedora koji će biti na centru igrališta.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ono što je dobra vijest za ljubitelje bh. fudbala je podatak da će sve utakmice 20. kola biti u direktnim TV prijenosima.

Nema sumnje da nas očekuje uzbudljiv početak proljetnog dijela prvenstva.

Top Komentari

Možete vi Indijanci stelit Borcu koliko hoćete kad Borac ispadne od Rudara iz Prijedora u kupu a uzet će ih Siroki sa tri razlike u Banja Luci.
4 0
Dragon
Vico proci će i tvoje kurcenje,to što svako kolo ideš da povalis Sarajevo a Borca gurnes u Evropu i tome će doci kraj.Onda Borac ide u drugu ligu gdje naučio,I gdje mu je mjesto.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi