Današnji meč mogao bi dati brojne odgovore: FK Olimpik ili FK Velež?

Posljednji meč 24. kola Prermijer lige

Današnji meč mogao bi dati brojne odgovore: FK Olimpik ili FK Velež?

S. Mlaćo

Danas se igra posljednji meč 24. kola Premijer lige naše zemlje.

Na stadionu Asim Ferhatović Hase snage će odmjeriti FK Olimpik i FK Velež. Domaćima su bodovi potrebni u borbi za opstanak, a Rođenima u borbi za Evropu.

Očekuje se otvoren meč, kalkulacija sigurno neće biti.

“Velež je vrlo dobra ekipa o čemu svjedoče i njihovi rezultati. Imaju nekoliko odličnih pojedinaca, ali djeluju jako kao kolektiv i svakako da nam predstoji jedna zahtjevna utakmica. Imali smo dovoljno vremena tokom pauze i da se regenerišemo, ali i analiziramo i pripremimo za duel sa Mostarcima. Siguran sam da ćemo dati sve od sebe na terenu da ostvarimo novu pobjedu“, rekao je u najavi utakmice Brazilac u dresu Olimpika Nathan Cruz.

I u redovima Veleža optimizam.

"Dobra stvar je što igramo na Koševu. Uradit ćemo sve da dođemo do tri boda", rekao je pomoćni trener Veleža Mustafa Kodro, dodavši kako su svi spremni, ali da će nedostajati dva važna igrača.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nema Cvijanovića i Radovića, ostali igrači su tu".

Susret na najvećem bh. stadionu igra se od 18 sati.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kurjak
Biće gusto, biće 0:2.
2 0
Samo_1981
Zauvjek samo Velez
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi