Cruz sjajan u dresu Olimpika: Promijenili smo se dolaskom Petrovića, vidljivo je to na terenu

Sutra duel sa FK Velež

Cruz sjajan u dresu Olimpika: Promijenili smo se dolaskom Petrovića, vidljivo je to na terenu

S. Mlaćo

 FK Olimpik će u posljednjoj utakmici 24. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine dočekati ekipu mostarskog Veleža.

Nathan Crepaldi Cruz tokom jesenjeg dijela je stigao u redove Olimpika, a vrlo brzo se pokazao kao pojačanje i izborio za status prvotimca.

“Dolazak u Olimpik pokazao se kao pun pogodak. Dobio sam priliku za igru, što je meni najvažnije bilo u tom momentu. Svakako da sam zadovoljan trenutnom situacijom, a nadam se da će biti još bolje u nastavku sezone“, rekao nam je Cruz na početku razgovora.

O trenutnoj ekipi kaže da je vidljiv napredak u odnosu na jesenji dio.

“Dolaskom šefa Petrovića dosta smo promijenili ekipu, način na koji igramo, dobro smo se spremili i to je vidljivo na terenu. Ekipa pored dobrih rezultata, pruža i bolju igru na terenu i siguran sam da ćemo uspjeti ostvariti naš cilj“.

U ponedjeljak slijedi utakmica protiv Veleža.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Velež je vrlo dobra ekipa o čemu svjedoče i njihovi rezultati. Imaju nekoliko odličnih pojedinaca, ali djeluju jako kao kolektiv i svakako da nam predstoji jedna zahtjevna utakmica. Imali smo dovoljno vremena tokom pauze i da se regenerišemo, ali i analiziramo i pripremimo za duel sa Mostarcima. Siguran sam da ćemo dati sve od sebe na terenu da ostvarimo novu pobjedu“, rekao je u najavi utakmice Brazilac.

Susret između FK Olimpik i FK Velež igra se u ponedjeljak od 18 sati na stadionu Asim Ferhatović Hase.

Top Komentari

losmi190
Lagano 0-2 za Velez
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi