12

Komentari (12)

Deen
Pocelo je opet, nek odmah do 2024 sve odgodi utakmice, cirkus liga.. pogledaj te ljudi malo druge lige poput svedska norveska i island, kako breidablik i hacken igraju dobro bez da se odgodi bilo sta
plemic
mlaćo, prvenstvo pl bih se ne nastavlja. prvenstvo počima naredni vikend. ako ne vjeruješ provjeri kod ns bih.
zgembo.popuslic
Mlaco mlati u skladu sa prezimenom
plemic
zgembo, ako imaš damu S. Mlači izbriši tački iza s.
zgembo.popuslic
Hocu ako ti imas damu da mu stavis slovo t umjesto ć
zgembo.popuslic
Zar Sarajevo nije odgodilo utakmicu sa Slogom
Ecosport
Nadali su se odgodi hahahahahaha
zgembo.popuslic
Kaze Vlado Jagodic zvali ga da odgode prvo kolo da bi se spremili za drugo kolo hhahahahahaha
Drakula
Ebo te ova liga kad oni 2 3 utakmice u 7 dana ne mogu ispratit
enko
Poser*m se ja na ovu ligu kad se mora odgadzati i pomjerati.onaj treber zelje neki dan kaze stigoni umor.pa kakav umor ,netom zavrsene pripreme a oni nemogu dva kola(utakmice) izdrzati u 7 dana.pa sta bi englezi i ostale lige rekli po 3 srdmicno igraju,prakticno iz aviona na utakmicu.
Drakula
Ma smijesno. I oni svi klubovi hoce evropu grupnu fazu. Nedo bog da udje u grupnu 2 utakmice ligaske ce odigrat u jednoj polusezoni.
Ecosport
Zašto stavljati sliku ovog debila na članak uopšte?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti