Ko propušta naredno kolo Premijer lige: Problemi za Željezničar, Igman, Posušje, Leotar...

Jedan meč će prema svemu sudeći biti odgođen

Ko propušta naredno kolo Premijer lige: Problemi za Željezničar, Igman, Posušje, Leotar...

S. Mlaćo
Nova uzbuđenja u Premijer ligi očekuju nas već za vikend kada se igraju susreti 17. kola Premijer lige.

Sigurno će biti veoma zanimljivo, ali ne za sve nogometaše jer će pojedini zbog suspenzija (žuti i crveni kartoni) biti na hlađenju.

Tako će FK Željezničar ugostiti FK Borac bez Luke Malića, dok će FK Tuzla City u goste Leotaru bez Ajdina Nukića i Damira Mehidića.

U problemima su Igman i Posušje koji imaju međusobni duel. Igman će biti bez Anela Hebibovića i Nermina Alagića, dok će Posušju nedostajati Luka Lučić, Gabrijel Boban i Ivor Krešić.

Sloga na megdan Širokom Brijegu putuje bez Uglješe Stevanovića.

Kod domaćina neće biti golmana Renata Josipovića, a pravo nastupa nema još jedan golman. Radi se o Risti Perišiću koji je sa klupe dobio šansu u prošlom meču svog Leotara, ali je brzo isključen.

Oglasi

Subotnji program Premijer lige počinje od 13 sati kada su planirana dva meča.

Velež je trebao ugostiti Zrinjski, no ovaj meč će prema svemu sudeći biti odgođen. Zvanična potvrda očekuje se danas kada je zakazana telefonska sjednica Takmičarske komisije NS BiH.

Od 13 sati igraju  FK Sloboda – FK Sarajevo u Banovićima. Tuzlaci su na posljednjem mjestu i tri boda su imperativ, dok je bordo klub upisao dvije pobjede u posljednja dva kola i sada ne želi stati na tome.

U nedjelju četiri meča. Od 13 sati Leotar dočekuje Tuzlu City, dok u istom terminu važan meč u borbi za opstanak igraju Igman i Posušje.

U 17 sati Široki Brijeg dočekuje Slogu, dok je spektakl siguran na Grbavici od 19:30 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zahuktali FK Željezničar će ugostiti FK Borac, koji se također budi nakon lošeg ulaska u sezonu.

Već sada je jasno da će na Grbavici biti više od 10.000 navijača.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hadzija123
Cuda li Boze dragi da Borac ni jednom nije bio u problemima u zadnjih 3 sezone samo ekioe koje igraju protiv njih,jojjjjjjj drzavoooo!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi