10

Komentari (10)

epinefrin69
Zrinjski trazi pobjedu na grbavici, mec pod bijelim brijegom pocinje u 21:00
Chico
U Bosanskom Novom se sprema cirkus u reziji Antonija Bandica.
ja.hondo
Zanimljivije pratiti drug ligu slovacke od ovih amatera
Husrefbeg22
Utakmica se igra u Bosanskom Novom. Nemojte vi nepismeni novinari pristajati na rezultate pocinjenih etnickih ciscenja i genocida nad bosnjackim narodom. Prva glava pravoslavnog naroda u BiH i predsjednik susjedne zemlje (katolik) i dalje nastavljaju velikosrpsku i velikohrvatsku prppagandu protiv Bosnjaka, negirajuci njihovo nacionalno ime, njihovu drzavu i njihov bosanski jezik. Zato ne pristajte i ne priznajte nikada rezultate pocinjenih etnickih ciscenja. Bosanski Novi ostaje i dalje Bosanski Novi, za nas (a za one druge nas ne zanima kako oni nazivaju).
antikomunist
«Novi Grad»??Jeli to slucajno Bosanski Novi ispravno, bez srBskih promjena naziva gradova, ulica, trgova, sela., kako im se signe a nakon sto su pocinili genocid..?
magistar
Dokle će ova djeca zadojena nacionalizmom spamovati sportske teme. Učlanite se u političke partije pa tamo prduckajte. Šta nas briga, neka ga zovu kako žele oni koji tamo žive i koji demokratski donesu odluku o nazivu. Naziv Novi Grad je zaista štetan po vitalni interes. Kako su mogli tako da nas sve ugroze
Amcho1
Zrinjski će pobjedu tražiti protiv Željezničara na Grbavici. Meč Pod Bijelim Brijegom počinje od 21:00. Prosvjetli me
NED1987HzSA
@Amcho1 šuti dobro nije rekao da se igra na Koševu ili na Bilinom Polju...kakvi amateri...
zgembo.popuslic
Ko da mu je Skaka nesto u rodu :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.