7

Komentari (7)

Gasirotti
Kakvi su ovo komentari? Pa nasa liga je medju zadnjim u Evropi, do skoro klubovi nisu dobijali nista, a sad su duple cifre za razliku od prošlih sezona kad je Bh T. Nasa liga je na nivou vijetnamske i teska srca moramo priznati da je ovo korak naprijed.
Alpasinacxx
Mtel je saučesnik kriminalnih radnji kojima lopovi iz Saveza sistemski razvalju naš fudbal. Prije svega su u sukobu interesa jer su generalni sponzor Borca iz BL. Uveli su strašan monopol, još malo pa nećeš moći ni telefon unijeti na stadion. Sudijske greške koje su planske se niti analiziraju niti kažnjavaju, snimak spornih situacija se uopće ne ponavlja tokom prijenosa... Mogao bih danima pisati šta se sve radi. Ovo dođe samo kao pranje obraza javnosti i najava novog ugovora nakon isteka tekućeg.
ratip irats
Koje pare odose na sudije!? Liga se igra zbog saveza i sluzbenih lica!!!
Trpim
Ja BIJEDE jadna Majko. Još domalo početće savez i Zimnice djeliti u Krompiru i Grahu. Da nije one UEFA sadake nebi klubovi imali ni za Pastete.
E.Car
A kada će podijeliti 23 miliona KM prema ponudi koju su dali za sponzorstvo premijer lige?!?!? Zar nije to trebalo za 3,4 godine da se ulozi a ne za 10!
Mig_Mig
Tugo moja. Jos jedan dokaz da je ovo smijurija i da jednu koristi od svega imaju savez,sudije i par igraca,a gubitak svi gradjani drzave, jer se svi klubovi osim Sarajevo i Tuzle financiraju iz raznih drzavnih, federalnih,kantonalnih, gradskih budzeta.
jassony
Ej tugo moja, pa tim parama ne mogu jaci klubovi pokriti jedna mjesecna primanja igraca bez ostalih uposlenika u klubu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.