15

Komentari (15)

rodjak
a koliko je dobio Gigovic,Sivac,Sabrija i Cazinski ljepotan,oni su dosta doprinjeli svojim "trudom" za poredak na tabeli pa je red da i oni dobiju basnoslovne sume ,bitnije je bilo nko ti sudi nego protiv koga igras,mamaru li im je b em
premijerks
Kako su klubovi prije prolazili ovo je puna saka brade. Ali kad skontas da je budzet saveza 35 miliona km jasno je da su klubove Premijer lige zapale mrvice.
Kyle8812
E ovo je pravi pokazatelj svega.Nemam podatke ali sam sasvim siguran da i u Srb i u Hr ekipe dobiju 3x (u Hr vjv i 5x)vise novca od plasmana u domacem prvenstvu. 1.Sudjenje 2.Drakonske kazne za veličanje presudjenih ratnih zlocinaca. 3.Infrastruktura 4.Bolji marketing. Kad ove 4 stvari ispunimo (nekad za jednu 50ak godina) mozemo ocekivati poboljšanje lige. Šta ovo donosi? Veću posjećenost na stadionima,veću gledanost na TV itd itd. Ljudi mi na 3 mil stanovnika imamo najbolju posjećenost u regionu garantujem!
Mostarac94
Sta kazu u zelji na ovo? Napokon plataaaaaa hahahaha
Adrian
Pišnuli smo svi od smijeha.
Mostarac94
Hajde red je bio a ne ko svaki put od straha
StarMoVe
Sica za svaku ekipu, važno je da su sebi banditi iz Saveza podijelili milione zavisno od funkcije i radnog mjesta!!
nakopitam
Sića za prosjake ne postoje. Oni bi kurrac popusili za 2 marke.
mitoza
Malo više kulture!
nakopitam
Izvinjavam se. Penis bi popusili za 2 marke
BogatiDijasporac
Ocekujes od seljacine da bude kulturniji. Rijetko antipatican lik, a uz to i vrlo glup.
Drakula
HAHAHAHAHAHAHAHAH NAJJACI KOMENTAR OVE GODINE
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.