12

Komentari (12)

rabodimis
Toliko statista.. Niko ne spominje glavne igre, one gdje se dijele bodovi, samo pisu o rasporedu cirkusa.. Sudije, komisije, dodikov okot, razni podobni hohstapleri.. Zahtijevamo da i nama kazu kako su koga rasporedili u zavrsnoj tabeli da se ne zaje*avamo.. PS Ja mislim da ovu nasu PL BiH-a u saci drzi farmaceutska mafija, namjerno nas tjeraju da kupujemo tablete i bogate se na nas racun.. Nije krivo ono pasce iz Laktasa.. i njega namjerno drze drogiranog, on jadan ne zna gdje se nalazi.. Zato podrzimo borbu precjenika, da konacno drogi kaze NE !! Svim silama udarit po farmaceutskoj mafiji i jos nocas polupat izloge na svim apotekama, kao znak upozorenja !!
Refiksabanadzovic2
Novinaru sa kupljenom diplomom ne piše se BIĆE zanimljivo,nego BITI ĆE,biće može biti životinjsko,ljudsko,malo,bespomoćno i odmah ti smisao rečenice ne ide zajedno za fudbalskom temom
enko
Nije on ni kupio diplomu,danas objave oglas i traze dopisnika.
Zax
Mocni Zrinja ostalo buranija ali realno
Chesa
Mogo se i datum igranja napisati ako je poznat, a ne samo raspored. Ali otom potom.
Zurbriggen
Eto još malo. Kad sad dva ispadnu nek nikog ne uvode i eto 10 timova.
ANATOMIJA
@Zurbriggen ili nek 3 ispadnu, a nek jedan uđe i to je to
Sale123
Ma da ispadnu 4 a da udju 2(1 iz RS i 1 iz FBiH) bila bi liga dosta kvalitetnija i neizvjesnija
ned89
Koliko bi liga bila zanimljivija da je 10 timova u ligi, 10 timova 36 kola, svako svakog može dobit...
Nele.
To je to. Ovo trokruzno bas besmisleno.
UM1905ZM
Zrinjskog ne može dobiti ni'ko!
rodjak
kako ne moze kad moze Radnik
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti